keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Fantasia kokonaisuus - 'Luontoäiti'


Fantasiakokonaisuus saapui ja toteutettiin se luokassa pareittain ja suunniteltiin etukäteen moodboardien avulla toteutus. Mä päätin tehdä mun parista luontoäidin ja etsinkin netistä hiukkasen kuvia moodboardiin ja toteutukseen, mun moodboard näytti tältä:


Halusin tehdä niin sanotusti suht luonnollisen (ei mitään koko naama-maskeja siis), ei niin pelottavan luontoäidin ja käytinkin eniten ehkä huomiota silmämeikkiin, koska kampaus sai olla kanssa aika luonnollinen, tässä tapauksessa kalanruotoletti.

Meikkaukseen käytettiin taas koulun meikkejä eli siis niitä Ben Nyen meikkejä, joissa oli tosi monta sävyä ja vaihtoehtoa.

Kuvasta hiukan mielikuvaa..

Tässä meikissä silmiin käytin sekä normi (puuterimaisia) luomivärejä että voidemaisia luomivärejä ja sävyinä oli LU-10 Jade, LCR-8 Chartreuse (=voidemainen luomiväri) ja LCR-10 Jade (=voidemainen luomiväri) , eli lyhyesti siis kolmea vihreän sävyä :)


Meikki oli kiwa tehä kun sai käyttää värejä ja hiukkasen verran mielikuvitusta. Silmämeikissä sekoitin kolmea sävyä varjostusmaisesti ja laitoin samalla taktiikalla alaluomillekin + tein mustalla kynällä rajaukset.


Huulimeikissä käytin kahta eri rasvaväriä luodakseni hiukkasen "kolmiuloisuutta" huuliin ja mun onneks löytyi just kaksi sopivaa sävyä mitä olin ajatellukin ja huulet onnistui hyvin vaikken oikeeta huulipunaa käyttänykkä. 

Rasvavärejä

Oikeelle ohimolta poskelle piirsin siveltimen avulla kierrekasvia. 


Lopputulokseen olin ihan tyytyväinen, mutta hiukkasen jäi mietityttämään olisiko sittenkin pitänyt olla astetta rohkeampi

Kampaukseen tein kihara pohjan revolvitilla ja tuli muuten tähän mennessä kaikkein onnistuneimmat kikkurat :D.


Jee :)

Ja letitin hiukset vaan löysälle kalanruotoletille ja lisäsin pari koristetta sekaan :)


Ihan kiwa ensimmäinen fantasia kokonaisuus takana.


Seuraavana onkin vuosikymmen kokonaisuus, jonka vuosiluvun saa ihan itte valita ja toteuttaa, vielä en oo ihan varma minkä sitä valitsisi, pitää vielä hiukkasen pohtia. Siitäkin lisää siis täälä blogin puolella myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti