tiistai 7. kesäkuuta 2016

Davines Momo & Love ♥


Kohta noin kuukausi sitten päätin ottaa testiin Davinesia, shampoon, hoitoaineen, hiuslakan ja suihkutettavan hiuspuuterin muodossa. 

Tää postaus kuitenkin koskee vaan shampoota ja hoitoainetta, koska aattelin näin olevan helpompaa. Myöhemmin siis lisää hiuslakasta ja hiuspuuterista :)


Otin tosiaan testiin kosteuttavan shampoon, joka on tarkoitettu kuiville hiuksille ja hoitoaineeksi otin silottavan hoitoaineen karheille hiuksille.

Shampoon nimi oli Momo ja se tuoksu tosi hyvälle ja teki kyllä sen mitä lupas, kosteutti ja hiukset tuntui ennen hoitoainetta jo hyviltä, jee. Shampoo oli koostumukseltaan ohkasempaa kun muut shampoot mihin oon tottunut, mutta miinus pisteitä ei tää tuote kyllä saa :D

Hoitoaine oli nimeltään Love ja nimensämukaisesti oli ihan täyttä rakkautta hiuksille, plus tietysti ihan taivaallinen tuoksu ja teki myös lupaamansa, hiuksista tuli pehmeet ja käsiteltävämmät. Hoitoaine oli hassun väristä, sinistä ja koostumukseltaan hoitavan tuntusta; paksuhkoa ja itte koen paksujen hoitoaineiden olevan myös hoitavia samalla, tästä tuli enemmän ehkä mieleen hiusnaamio.

Lyhyesti: Ihastuin täysillä molempiin 

Davines on italialainen perheyritys, joka valmistaa hiuskosmetiikkaa käyttäen luonnon parhaita raaka-aineita ekologisesti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti