perjantai 7. elokuuta 2015

Uusi hiustenhoito sarja Oriflamelta

Oriflame lanseerasi oman hiustenhoito sarjan nimeltä eleo, johon kuuluu shampoo, hoitoaine, hoitonaamio ja hiusöljy.


Shampoo hoitoaine & hiusnaamio sisältää argan-ja ruusuöljyä ja ne sopii kaikille hiustyypeille.


Myös hiusöljyt sisältää argan- ja ruusuöljyä ja sen lisäks takiaista ja linoleenihappoa. Valikoimassa on 2 öljyä; värjätyille hiuksille ja karheille hiuksille. Ja ne jättää hiukset kiiltäviksi, sileiksi ja helposti käsiteltäviksi. Pakkauskoko on molemmissa 50ml.

Kuulostaa hyvältä? Musta ainakin ja meinaan testata nää ja tulla tänne sitte kertoilemaan näistä ja siitä millaset kokemukset ittelle jäi tosta.

Toimin siis Oriflamen myyntiedustajana, eli toisin sanoen myyn oriflamen tuotteita esitteiden kautta niille jotka niitä haluaa ostaa taikka kokeilla :) Sen takia tulinki tänne hehkuttelemaan tota uutta hiustenhoitosarjaa :) Oon toiminu kohta  2 vuotta myyntiedustajana ja siinä ajassa on Oriflamen tuotteet tullu tutuiksi. Shampoista ja hoitoaineista Oriflamelta tutuimmaks on tullu HairX-sarjan tuotteet ja sanoisin kyllä et Oriflamen shampoot ja hoitoaineet on tosi laadukkaita ja hyviä + hinta-laatu suhde on kohdillaan.

Mut tosiaan, voisin lähtee tästä kattelemaan mitä vika kesäloma-viikonloppu tuokaan tullessaan.. Tosta vielä linkki Oriflamen tähän hetkiseen esitteeseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti